Covid-19 informatie/regels

 • Home
 • Informatiepagina's
 • Covid-19 informatie/regels

DE CAMPNG IS SINDS 8 FEBUARI 2021 WEER VOLLEDIG GEOPEND.

DE TAVERNE IS IN IEDER GEVAL TOT NADER ORDEN VERPLICHT GESLOTEN. In de weekeinden is er overdag een afhaalmogelijhied voor koffie, warme chocomel, friet, soep, broodje frankfurter/kroket/frikandel, etc.

Corona-regels in België

Reisadvies Nederland naar Belgie (Dienst buitenlandse zaken Nederland)

Verplicht registratie vanuit de overheid indien u België bezoekt vanuit het buitenland bij een verblijf van langer dan 48 uur!!!
https://travel.info-coronavirus.be/nl/public-health-passenger-locator-form

Algemene regels

De  1,5 meter regel geldt ook op de camping.

 1. Bij ziekte verschijnselen; blijf thuis, kom niet naar de camping.
 2. Niezen in de ellenboog, desinfecteer/was uw handen regelmatig.
Sanitaire voorzieningen
 1. Beperk de sanitaire bezoeken tot het noodzakelijke.
 2. De afwas plaats, daar is zijn beide kanten van open. De voorkeur gaat uit om bij uw eigen caravan/camper de afwas te doen indien mogelijk. Tent plaatsen doen de afwas aan het sanitair gebouw. Afwassen aan de watertappunten is niet toegestaan.
 3. De wasmachine en droger zijn open.
 4. Chemisch uitstort bak die kunt u gebruiken ook achter, desinfecteer uw handen voor dat u de kraan gebruikt bij de uitstort bak.
 5. Bij entree van het sanitair staat een fles desinfectie. U bent verplicht!!! deze te gebruiken voor u het sanitair betreedt.
 6. Respecteer de afstand regels in het sanitair. Maximaal 5 personen in het sanitair tegelijk per zijde. Wacht buiten indien het bezet is binnen.
 7. Houd het sanitair proper voor uw eigen en veiligheid van de mede camping gasten.
  
Overige mededelingen

U kunt terecht voor het afhalen van brood, douchemuntjes en vuilzakken gasflessen etc. tijdens openingstijden van de receptie. Let op er geld een mondmaskerplicht
Het afrekenen van al uw aankopen kan enkel in éénmaal gedaan wordenbij vertrek om onnodig contact te vermijden. De voorkeur gaat uit naar pin/bancontact.

Restaurant/taverne

In de taverne/terras word u verzocht de regels te volgen die van toepassing zijn en worden aangegeven zowel door informatieve teksten en door personeel/uitbaters.
 1. Mondmaskers zijn veplicht vanaf de ingang van het terras tot dat u aan tafel zit en bij elke verplaatsing (toilet, vertrek, etc.).
 2. U mag enkel plaatsnemen aan gedesinfecteerde tafels, aangegeven met een kaartje.
 3. verplicht uw handen te desinfecteren bij de entree van het terras.
 4. Wij gebruiken momenteel geen menukaart. Voor de drank hangen er borden aan de muur. Wilt u eten, wordt uw tafel ingedekt met placemats waarop de menukeuze is afgedrukt. Of bekijk het menu hier.

De aangegeven regels met betrekking tot het covid-19/corona virus moeten nadrukkelijk worden opgevolgd en nageleefd. Men mag enkel de faciliteiten gebruiken en betreden als men de daarvoor geldende regels respecteert.
Bij het overtreden van regels kan men worden verwijderd van de camping zonder teruggaaf van gelden.

 

Share our website