Covid-19 informatie/regels

 • Home
 • Informatiepagina's
 • Covid-19 informatie/regels


Verplicht registratie vanuit de overheid indien u België bezoekt vanuit het buitenland!!!
https://travel.info-coronavirus.be/nl/public-health-passenger-locator-form
Het is verplicht per gezelschap een geprint bewijs van invulling bij u te hebben!!!


Algemene regels

De  1,5 meter regel geldt ook op de camping.

 1. Bij ziekte verschijnselen; blijf thuis, kom niet naar de camping.
 2. Niezen in de ellenboog, desinfecteer/was uw handen regelmatig.
Sanitaire voorzieningen
 1. Beperk de sanitaire bezoeken, wat bedoelen wij hiermee douche geen 4 keer op een dag! Wacht buiten indien het bezet is en niet binnen!
 2. De afwas plaats, daar is zijn beide kanten van open. De voorkeur gaat uit om bij uw eigen caravan/camper de afwas te doen indien mogelijk. Tent plaatsen doen de afwas aan het sanitair gebouw. Afwassen aan de watertappunten is niet toegestaan.
 3. De wasmachine en droger zijn open.
 4. Chemisch uitstort bak die kunt u gebruiken ook achter, desinfecteer uw handen voor dat u de kraan gebruikt bij de uitstort bak.
 5. Bij entree van het sanitair staat een fles desinfectie. U bent verplicht!!! deze te gebruiken voor u het sanitair betreedt.
 6. Respecteer de afstand regels in het sanitair. Maximaal 5 personen in het sanitair tegelijk per zijde. Wacht buiten indien het bezet is binnen.
 7. Houd het sanitair proper voor uw eigen en veiligheid van de mede camping gasten.
  
Broodbestelling
 
Dit kan in de receptie tot 22.00 doormiddel van de broodbriefjes, deze staan op de balie en kunt u na het invullen in de broodbus doen.
 
Overige mededelingen

U kunt terecht voor het afhalen van brood, douchemuntjes en vuilzakken gasflessen etc. tijdens openingstijden van de receptie. Het betreden van de taverne is niet mogelijk dit gaat vanaf de halve voordeur!!! Of  indien anders staat de betredingsinformatie op de deur.
Afrekenen van al uw aankopen kunnen enkel 1 maal worden afgerekend bij vertrek om onnodig contact te vermijden voorkeur gaat uit naar pin/bancontact.

Restaurant/taverne

In de taverne/terras word u verzocht de regels te volgen die van toepassing zijn en worden aangegeven zowel door informatieve teksten en door personeel/uitbaters.
 1. Mondmaskers zijn veplicht vanaf de ingang van het terras tot dat u aan tafel zit en bij elke verplaatsing (toilet, vertrek, etc.).
 2. U mag enkel plaatsnemen aan gedesinfecteerde tafels, aangegeven met een kaartje.
 3. verplicht uw handen te desinfecteren bij de entree van het terras.
 4. Wij gebruiken momenteel geen menukaart. Voor de drank hangen er borden aan de muur. Wilt u eten, wordt uw tafel ingedekt met placemats waarop de menukeuze is afgedrukt. Of bekijk het menu hier.

De aangegeven regels met betrekking tot het covid-19/corona virus moeten nadrukkelijk worden opgevolgd en nageleefd. Men mag enkel de faciliteiten gebruiken en betreden als men de daarvoor geldende regels respecteert.
Bij het overtreden van regels kan men worden verwijderd van de camping zonder teruggaaf van gelden.

 

Share our website