Reserveren

Reserveren

Voor een reservering kunt u gebruik maken van ons reserveringsformulier.
 
U kunt het onderstaand reserveringsformulier (Excel-sheet) downloaden, De benodigde gele velden digitaal invullen, opslaan en naar ons doorsturen per mail.
Op dit formulier ziet u ook direct het verschuldigde bedrag en betaaldata (aanbetaling en overige betaling verschijnen na het invullen van uw verblijfswensen).
 
Download het reserveringsformulier (Excell) 

Heeft u het programma Excell niet tot uw beschikking, kunt u ook de volgende gegevens per mail aan ons versturen:
  • naam
  • mobiel telefoonnummer
  • aankomstdatum
  • verblijfsduur
  • verblijfswens (tentplaats, camper/caravanplaats, Pipowagen, huurcaravan)
  • aantal personenen (jonger dan 2 jr, tussen 2 en 12 jr, ouder dan 12) en groepssamenstelling (familie/gezin, sportgroep, etc.)

Betaling
Wij vragen u een aanbetaling van 20%* van de totale verblijfskosten binen 14 dagen na reservering.
Voor campingplaatsen dient u twee weken voor aankomst de overige 80% van de verblijfskosten te betalen.
Voor huurobjecten (Pipowagens, stacaravans) dient u zes weken voor aankomst de overige 80% van de verblijfskosten te betalen.
Bij reservering binnen twee weken voor aankomst dient u het volledige bedrag van de verblijfskosten binnen 3 dagen over te maken.
Zodra uw aanbetaling binnen is, is uw reservering definitief geregistreerd.

De overige betaling dient op de gestelde tijd over gemaakt te zijn. Wanneer dit niet op tijd binnen is, vervalt uw reservatie. Wanneer u de betaling alsnog voldoet wordt de vervallen reservering weer kostenloos als reservering opgenomen (wij kunnen u echter dan niet uw plek garanderen).

* Voor reserveringen voor het weekend van de Formule 1 op SPA-Franchorchamps (24-28 augustus in 2017) geldt een aanbetaling van 50% van de verblijfskosten en de overige betaling dient 6 weken voor aankomst naar ons over gemaakt te zijn.


Share our website