Camping/caravanning/mobilehome

Camping du Moulin is midden in de natuur gelegen. Er staan veel bomen op de camping. De meeste kampeerplekken zijn afgescheiden met behulp van beukenhagen waardoor deze natuurbeleving nog meer tot zijn recht komt. Over de camping stromen 2 kleine riviertjes die voor veel verkoeling kunnen zorgen in de zomer en natuurlijk een prachtige speelplek zijn voor kinderen
 
De camping heeft 32 kampeerplekken voor passanten.
De plekken variëren van formaat tussen de 80 en 120 M2.
Vrijwel alle plekken zijn te voorzien van electra (6A) met een CEE stekker aansluiting (de plekken hebben niet allemaal de aansluiting direct op de plek. een verlengsnoer tot 20 meter kan voor sommige plekken nodig zijn)
8 plaatsen zijn enkel bereikbaar voor tenten (de haagafscheiding heeft een doorgang van zo’n 1,5 meter waardoor u een heerlijk plekje voor u zelf heeft). Een auto, caravan of vouwwagen kan echter niet door deze doorgang.
 
Er zijn veel watertappunten over de camping verdeeld, u bent vanaf uw plek dus nooit ver verwijderd van een watertappunt. veel plekken hebben ook een eigen watertappunt
De twee sanitairgebouwen staan verdeeld over de camping waardoor u ook nooit ver hoeft te lopen voor het sanitairgebouw.

HEMELVAART-PINKSTEREN-AANBIEDING
Wanneer u op voorhand een plaats reserveerd voor zowel Hemelvaart als Pinksteren, mag u uw caravan/tent tussendoor gratis laten staan als u er zelf niet bent. Wilt u tussendoor een electriciteitsaansluiting blijven gebruiken (om bv de koelkast actief te houden), rekenen we daarvoor het gebruikelijke dagtarief.

Tarieven Camping/caravanning

Reserveren


Plattegrond camping


 
Share our website