Faciliteiten

De camping heeft 117 plaatsen waarvan ruim de helft bestemd is voor vaste standplaatsen.
Zo'n 30 passantenplaatsen zijn geschikt voor zowel tent als caravan en hebben een eigen stroomvoorziening (6A, CEE-stekker).
Daarnaast hebben we nog 8 tentenplekken die individueel omheind zijn met een beukenhaag. Deze plekken hebben slechts een smalle toegang door de beukenhaag waardoor er geen auto of caravan op de plaats kan komen, u hebt hier echt de rust en ruimte voor uzelf. Deze tentplaatsen hebben ook een stroomaansluiting (6A, CEE-stekker, voor enkele plekken wel een verlengsnoer nodig).
 
Sanitair
De camping heeft 2 losse sanitairgebouwen. Een sanitairgebouw is in 2017 volledig gerenoveerd en zal met ingang van begin 2018 operationeel zijn, Het hoofdsanitairgebouw zal in de loop van 2018 trapsgewijs gerenoveerd worden.
In het hoofdgebouw zit nog een klein sanitair wat ook gedurende de vorstperiode open is.
De camping heeft hiermee gesamelijk:
  • 9 douches
  • 14 toiletten
  • 12 wastafels (in de sanitairgebouwen) met elk koud en warm water
  • 1 buitenwastafel (enkel koud water uit eigen bron)
  • 4 afwas gelegenheden met warmwatervoorziening
  • 2 uitstorplaatsen voor chemisch toilet
  • 80 koudwatertappunten (bronwater uit eigen bron)
 
Receptie/Taverne/Restaurant
De gezellige taverne is gevestigd in het gebouw van de voormalige watermolen. Buiten is er een gezellig terras op het zuiden en het westen waardoor u tot zonsondergang in het zonnetje op het terras kunt zitten. 's Winters kunt u in de taverne lekker genieten van de open haard.
De bar van de taverne heeft onder andere een ruime bierkaart met 40 soorten Belgisch bier.
In het kleine restaurant zijn eenvoudige maaltijden te verkrijgen (friet, pannenkoek, belegde broodjes, hamburgers, spagetti, stoofvlees, pulled porc,etc.)

 
WIFI
In de taverne heeft u gratis WIFI ter beschikking.
 
Share our website