Verhuur stacaravans

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Verhuur stacaravans

Op onze camping hebben we 3 stacaravans ter beschikking voor de verhuur.
 
Algemeen:
Alle keukens in de stacaravans zijn uitgerust met een gasfornuis, vaste wateraansluiting, koffiezetter, fluitketel, pannen, servies (voor de hoeveelheid gasten waarvoor de caravan bedoelt is).
U dient voor alle verhuurcaravans eigen bedlinnen en slaapzak/dekbed en eventueel kussen mee te nemen. Moltons op de matrassen zijn wel aanwezig. U kunt ook Bedlinnen+dekbed bij huren á € 7,50 per set per periode.
U kunt tussen 14.00u en 20.00u aankomen op de aankomstdag (afwijkende tijden in overleg mogelijk). Vertrek is vóór 12.00 uur op de vertrekdag (er kan in overleg tot in de namiddag verbleven worden, mits de caravan niet gereserveerd is voor die avond).
Bij vertrek dient u de caravan zelf schoon te maken of u kunt de schoonmaak afkopen € 20,-.
In onze verhuurcaravans zijn geen huisdieren toegestaan.


Stacaravan 'Au pied du pont' (6 persoons)
’Au pied du pont' biedt plaats aan 6 personen.
Er is één slaapkamer met een ruim 2 persoonsbed en één slaapkamer met 2 stapelbedden (80x200).
Ongeveer de helft van de caravan is één ruimte waardoor de caravan een ruim uiterlijk heeft.
In deze ruimte zit een ingerichte keuken en een ruime eettafel met 6 comfortabele stoelen. De caravan heeft geen zithoek om zo meer plaats te bieden voor de gezellige eet/leeftafel.
Buiten staat een terrasset voor 6 personen.
De caravan heeft geen eigen sanitair. U maakt gebruik van het sanitair van de camping. De keuken van de caravan is wel aangesloten op een vaste wateraansluiting.
Foto's Au pied du pont

Stacaravan ‘la Confluance’ (4 persoons)
La Confluance (de samenvloeiing) staat bij de samenvloeiing van de twee riviertjes die over de camping stromen (de Tros Marets en de Warche).
De caravan heeft een kamer met een 2-persoonsbed en een kamer met 1 stapelbed (90*200).Er is een ingerichte keuken in de caravan aanwezig en een kleine badkamer met wastafel. Verder maakt u gebruik van het sanitair van de camping.
Er is een zithoek en eettafel voor 4 personen in de caravan.
De caravan heeft een ruime voortent. Buiten staat er een tuinset voor 4 personen.
Foto's La confluance

Stacaravan Près du Cees (4 + 2 persoons)
De caravan heeft een gezellige zithoek, een uitgeruste keuken en een vaste eethoek.
Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed (140x200), een slaapkamer met een stapelbed (80x190) en een slaapkamer met een klein stapelbed (60x185; voor kinderen ideaal, een volwassene past, maar is wel krap, vandaar dat we deze caravan als 4+2 persoons beschouwen ipv 6 persoons).
De caravan heeft een kleine voortent. Buiten staat er een tuinset voor 6 personen.
De caravan heeft geen eigen sanitair. U maakt gebruik van het sanitair van de camping. De keuken van de caravan is wel aangesloten op een vaste wateraansluiting.
Foto's Pres du Cees

Tarieven verhuur stacaravans

Reserveren
   

Share our website