Wie zijn wij

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Wie zijn wij

In maart 2017 hebben wij, Frank Workel en Saco Visser, Camping du Moulin overgenomen.

Frank Workel
Ik ben Frank Workel, geboren in het Twentse Lonneker, net ten noorden van Enschede.
Na mijn studie aan de HEAO (economie) te hebben afgerond in 1996, ben ik gaan werken voor een Nederlands buitensportbedrijf (Cimarron) met een hoofdlokatie bij de Hoge Venen in de Ardennen. Hier kon ik van mijn hobby mijn werk maken, namelijk het begeleiden van outdoor-activiteiten.
In 2002 kocht ik een voormalige boerderij in dit schitterende gebied en heb deze verbouwd tot deze 2 groepsvakantieverblijven. Op mijn weg van deze groepsvakantieverblijven naar mijn toenmalige werk op de klimrots kwam ik altijd over deze camping. In de weekenden kwam ik ook graag genieten van een pilsje op het terras van de taverne op de camping. Toen de camping eind 2016 te koop kwam, heb ik mijn droom waar kunnen maken en ben ik eigenaar geworden van deze droomplek.

Saco Visser
Ik ben Saco Visser en ik kom uit Naarden Noord Holland.
Na de afronding van mijn VMBO opleiding verkoop in 1995, ben ik de horeca ingerold zowel de keuken als de bediening en heb daar tot 2009 met veel plezier in gewerkt. Tot 2017 heb ik zo’n 6 jaar voor een uitzend organisatie als planner/intercedent. Ik kwam al zo’n 14 jaar als gast op de camping en heb met heel veel plezier als vrijwilliger hier en daar de nodige hulp mogen bieden in de horeca en in het onderhoud. Ik kende de camping en haar gasten daardoor al goed en in 2016 mede eigenaar van de explotatie.
 
Wij hopen u graag een keer op de camping te ontmoeten.
 
Saco Visser, Frank Workel
 

Share our website