Ligging

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Ligging

Camping du Moulin ligt aan de samenvloeiing van de riviertjes de Warche en de Tros Marêts op nog geen 300 meter afstand van Natuurreservaat de ‘Hoge Venen’. Vanaf de camping kunt u direct mountainbikend of wandelend de natuur in, zonder ergens bewoning tegen te komen.
De camping ligt aan een doodlopende weg in het dorpje Bévercé, vlak bij het stadje Malmedy. De camping is goed bereikbaar en ligt nog geen 6 km van de snelweg. Vanuit Maastricht bent u in 50 minuten bij onze camping.
Het bekende circuit van Spa-Franchorchamps ligt op nog geen 6,5 km afstand. Het circuit is dus vlot bereikbaar, maar door onze prachtige ligging diep in de vallei is het circuit zelden te horen en niet te zien vanaf de camping.
 
De camping bevindt zich in de zeer bosrijke vallei van de Warche. Deze vallei kenmerkt zich samen met enkele aansluitende valleien door zijn steile hellingen en relatief smalle valleien. Dit levert de mooiste uitzichten op.
Een omgeving die zich uitermate leent voor het maken van wandeltochten, fietstochten (recreatief of sportief) en natuurlijk outdoor-activiteiten als klimmen/abseilen, mountainbiken, etc.

In de directe omgeving zijn naast wandelen, fietsen en outdoor ook veel toeristische en culturele uitstapjes mogelijk. Hierbij kunt u denken aan:
 

  • musea (kasteel Reinhardstein, Malmundarium, museum van het circuit van Spa-Franchorchamps, de abdij van Stavelot, natuurparkcentrum Botrange, het oorlogsmuseum Baugnez '44, etc.)
  • toerisme (PlopsaCOO, watervallen van Coo, Puzzle-planet, etc.)
  • wellness (Thermen van Spa)
  • evenementen (circuit van Spa-Franchorchmps, trailruns, mountainbiketourtochten)

Uitgebreide informatie over de omgeving
 
Voor meer algemene informatie over alle mogelijkheden in de omgeving kunt u kijken bij;

Toerismebureau Oostkantons

Website Malmedy
 

Share our website