Taverne/klein restaurant

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Taverne/klein restaurant

Taverne
In het hoofdgebouw van de camping is een gezellige taverne gevestigd. Voor de taverne is een ruim terras, gedeeltelijk op het zuiden, gedeeltelijk op het westen gericht zodat u tot de laatste zonnestralen van de zon kunt genieten.
Openingstijden taverne/klein restaurant

De taverne heeft onder anderen een uitgebreid bierassortiment van 44 soorten belgisch bier, inclusief ons eigen bier Saison du Moulin.
Er zijn naast drank ook verschillende versnaperingen te krijgen (portie bitterballen/bittergarnituur, kaas/worst plankjes, etc.)
Natuurlijk zijn er ook warme dranken te krijgen; Warme chocolademelk, verschillendekoffie's en is er een ruim thee-assortiment.
Dit alles is ook met een punt appelgebak te krijgen.
Drankkaart
 
Restaurant
De taverne is tevens ook een klein restaurant waar u terecht kunt voor frieten, stoofvlees, hamburger, koniginnepasteitje, spagetti, soep, tosti, etc.
Lunchkaart (8.00u - 15.00u)
Dinerkaart (17.30u - 20.45u)
 
Receptie/kampwinkel
Bij de receptie zijn wandelkaarten, fietskaarten (atb), camping-atributen en enkele kruidenierswaren te koop (blikjes drinken, ijs, snoep, chips, wc-papier, tandenborstel, etc.). Tevens liggen er in de receptie veel folders van bezienswaardigheden/activiteiten in de buurt.
 

Share our website