Algemeen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Algemeen

Welkom bij Camping du Moulin.

Camping du Moulin is al meer dan 60 jaar een begrip in Bévercé/Malmedy.

Het hoofdgebouw van de camping is een voormalige watermolen (houtzagerij en leerlooierij) uit begin jaren 1800. Een foto van het gebouw hangt zelfs in het museum van Malmedy (Malmundarium).

De camping is prachtig in de natuur gelegen op nog geen 300 meter van natuurreservaat ‘De Hoge Venen’. De camping ligt op de samenvloeiing van de Warche en de Tros Marets; 2 kleine riviertjes die tot aan de camping door indrukwekkende kloven/valleien stromen en waarin kinderen heerlijk kunnen spelen.  De camping is een uitermate geschikte startplek voor wandelaars en fietsers (wielrenners, mountainbikers en recreatieve fietsers) en trailrunners. 
Het bekende circuit van Spa-Franchorchamps ligt op nog geen 6,5 km afstand. Het circuit is dus makkelijk bereikbaar, maar door onze prachtige ligging diep in de vallei is het circuit zelden te horen en niet te zien vanaf de camping.

De camping beschikt over 122 plaatsen waarvan ongeveer 50 beschikbaar zijn voor passanten/losse verhuur, de overige plaatsen zijn voor vaste jaarplaatshouders.
Er is een gezellige taverne en restaurant.
Op de camping zijn 3 stacaravans (met eigen sanitair)  te huur en we beschikken over 6 zogenaamde Pipo-wagens voor de verhuur.
Er zijn twee grote sanitairgebouwen en een klein aanvullend sanitairgebouw onder in het hoofdgebouw.
De camping en één sanitairgebouw is het hele jaar door geopend.

Wij hopen u graag een keer te ontmoeten op onze camping.

Frank en Saco.

Share our website